ERŐSEBB MASSZÁZSOK

IZOMLAZÍTÓ MASSZÁZS  60 perc – 7490, 90 perc – 8790Ft

Egy irodában dolgozol vagy vizsgára készülsz, és ülsz egész nap? A rengeteg feladat mellett már nem jut időd a testmozgásra? Keveset alszol, és azt is rossz, kényelmetlen pozícióban? Kisbabád gondozása, hordozása megterheli tested izmait? Ezek mindegyike testtartás és keringési problémákhoz vezethet, aminek következtében gyakrabban jelentkezhet hátfájás, fejfájás, migrén. Nem hangzik túl jól, igaz? De most itt a lehetőség, hogy megelőzd vagy enyhítsd ezeket a kellemetlen tüneteket!

Az izomlazító masszázsprogramom segítségével svéd és thai masszázstechnikákat együttesen alkalmazva veszem kezelésbe a problémás területeket, oldom a csomókat, letapadásokat, így enyhítve a kellemetlen fájdalmat. A program végén ha kéred, tanáccsal és gyakorlatokkal segítek Neked a hátfájás megelőzésében, hogy ne csak a hátad simuljon ki, hanem egy mosoly is hosszú távon az arcodra!

KOMBINÁLT MASSZÁZS (matracon) 90 perc – 9990Ft

Akik már jártak nálam tudják, hogy szeretem a különböző masszázsfajták fogásait kombinálni. Itt egy újabb program, amiben több irányzat leghasznosabb fogásait válogattam össze. A tradícionális thai jóga masszázs fogásaival nyújtom, lazaítom az izmokat; a hawaii streching technikával főleg az ízületek nyújtását segítem. Mindezekhez hozzáadtam még a lágy csontkovácsolás hasznos és minden szempontból biztonságosnak tartott elemeit. Így egy igazán intenzív programot sikerült összeállítanom.

Ellentétben a thai szalonokkal itt a programot egy alapos állapotfelmérés előz meg, hogy megtudjam, van-e olyan panaszod, ami miatt célirányosan dolgozzak meg bizonyos területeket, vagy éppen kihagyjak egyes fogásokat a programból, mert problémát okozhat Neked például ha csípőprotézised vagy gerincsérved van, ezáltal is vigyázva Rád masszázs közben. Ennél a programnál az Izomlazító masszázs fogásai egészülnek ki néhány intenzívebb lazító technikával.

HÁTMASSZÁZS 60 perc – 7490Ft

Azoknak ajánlom ezt a programot, akik hátfájással küzdenek. Kizárólag a hát és az arra közvetlenül ható testrészeket (karok, nyak, csípő) dolgozom át. Mivel ennél a programnál nem a teljes test van végig masszírozva, így egy 60 perces kezelés alatt jobb eredményt lehet elérni a hátfájás enyhítését illetően, mint más programoknál.

 

RELAX MASSZÁZSOK

HARMONIZÁLÓ RELAX MASSZÁZS 60 perc – 7490Ft, 90 perc – 8790Ft

Ez a program tökéletes választás, ha nem vágysz erősebb masszázrsa és el szeretnéd felejteni a hétköznapi gondokat! A Harmonizáló Relax Masszázs egy igazi elmét elcsendesítő és léleknyugtató masszázsprogram, melyben meditációs részek és kellemes, lágy masszázsfogások váltják egymást. Egy program, mely segít kiszakadni a hétköznapokból és zen energiával tölti fel lelked. 

A masszázshoz a következő illatú olajokból választhatsz: levendula, citromfű, narancs-fahéj, yogi, menta-rozmaring, frangipáni-jázmin

HAWAII KIRUCCANÁS  75 perc – 10.490Ft

Mindig szerettél volna eljutni Hawaiira, de eddig nem volt rá lehetőséged?  Most itt a lehetőség, hogy ezzel a masszázsprogrammal kicsit belekóstolj a hawaii életérzésbe! Hallgasd a hawaii dallamokat, és éld át az ősi hawaii masszázs, a lomilomi léleksimogató varázsát!

Készen állsz az utazásra?

Csomagolnod sem kell, és már indulhatsz is!

A lomilomi masszázst sokan a masszázsok királynőjeként is emlegetik, hiszen túlmutat a test kezelésén, a lélekre is csodásan hat. Az alkaros és asszimetrikus mozdulatoknak köszönhetően a két agyféltekét hangolja össze, ezáltal csendesítve el az elmét és a gondolatokat. A ringató és hullámzó mozdulatok a lélekre hatnak: nyugalom és szeretetteljes érzés tölti ki azt a masszázs alatt és után.

Ez a program teljesen ruha nélkül történik, az intim testrészek megfelelő takarásával, vagyis ruha nélkül leszel, de betartom a határaidat.

LÁVAKÖVES MASSZÁZS 60 perc – 7990Ft

Megint egy újabb hidegfront? Lehült az idő és jól esne egy kis melegség? Ilyenkor jól eshet egy lávaköves masszázs, mely a felhevített kövek  segíségével stimulálja a vér és nyirokkeringést, így teremtve újra kellemes közérzetet számodra.

THAI TALPMASSZÁZS 60 perc – 7490Ft

Miben más a thai talpmasszázs a nálunk elterjedt talpmasszázstól? A thai talpmasszázsnál a masszőr egy kis botocskát használ a fontosabb reflexpontok célirányos, pontosabb stimulálására. Ennél a masszázsnál nem csak a lábfej és a talp, hanem a lábszár és a combok is masszírozva vannak. A reflexzónák és pontok idegvégződéseket fednek le. Rajtuk keresztül a teljes test funkciójára jótékony és frissítő hatással bír ez a fajta masszázs.

Fontos! Ez a masszázs hozzájárulhat a jobb közérzet kialakulásához, de diagnosztizálni nem szabad általa.

METAMORF MASSZÁZS 60 perc – 7490Ft

A metamorf (jelentése: átváltozás) masszázs a Családállítás és Theta Healing kistestvére. Ennél a módszernél viszont nincs verbális kapcsolódás, kizárólag a láb-, kéz- és fejtető reflexvonalán dolgozva stimulálják az agyat és azon keresztül az emlékekért felelős központot.

A metamorf „masszázs” nem tekinthető a hagyományos értelemben vett masszázsnak, inkább egy energetikai, blokkoldó, de legfőképp egy nagyon kellemes lazító érintéstechnika. Lágy érintésekkel a gerinc reflex pontjait célozza meg, melyek a lábon a kézen és a fejen találhatók, ezért ez a kezelés felöltözve, kényelmes fekvő pozícióban történik.

A gerinccsatornákban futnak az idegpályák, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. A reflexpontok munkája mellett az energiaközpontokkal, a csakrákkal is dolgozik a masszőr, nagy hangsúlyt fektetve a szívcsakrára, mely a létfontosságú érzés, a szeretet központja.

Ez az érzés magában foglalja a megértést, az elfogadást, elengedést, megbocsátást, türelmet, tiszteletet és az őszinteséget. Ezért ennek a csakrának a fejlesztése, hangolása kifejezetten fontos, ha boldog, szeretetteljes kapcsolatokat szeretnénk életünkben kialakítani.

Erre a programara kényelmes ruhában érkezz vagy hozz magaddal olyan öltözéket, amiben jól érzed magad hanyatt fekvő pozícióban.

KAHI LOA 60 perc – 7490Ft

A Kahi Loa nem egy hagymányos értelemben vett masszázsfajta, hanem egy hawaii vizualizációs, energetikai kezelés, melynek során a 7 hawaii őselemet formázom meg kezemmel (víz, tűz, szél, kő, növény, állat, ember) és így dolgozom velük testeden, helyreállítva a felborult energetikai egyensúlyt, hogy a természet energiáinak köszönhetően egy újabb löketet kaphass az előtted álló feladatokhoz.

LÉLEKMASSZÁZS  (HOLISTIC PULSING) 60 perc – 7490Ft

Ha alvási problémákkal küzdesz vagy nehezen tudsz kikapcsolni, mert folyton pörög az agyad, akkor ezt az egyszerű, de hatásos relaxáló technikát mindenképp ajánlom Neked. Finom érintések segítségével “pulzálom” vagyis finoman végigringatom a tested ezzel csendesítve el elméd. És miért nevezik lélekmasszázsnak is ezt a kezelést? Mert hasonló biztonságos, megnyugtató érzés tölti ki az ember lelkét, mint amikor az édesanya altatja, ringatja a kisbabát.

A Holistic Pulsing technikát Schneider Ferenc oktató segítségével sajátítottam el, aki maximális odafigyeléssel és kedvességgel adja tovább a ringatás fortélyát tanítványainak. Mert nem csak a technika számít hanem az is, hogy törődéssel, teljes odafigyeléssel, szép  gondolatokkal az elméjében érintse a terapeuta a vendéget.

 

Erre a programra hozz magaddal egy kényelmes “játszóruhát”, mert felöltözve történik ez a masszázs, köszönöm.  

 

 

KISMAMAMASSZÁZS 60 perc – 7490Ft

A várandóság az egyik legcsodálatosabb életszakasz a nők életében: kivirulnak, boldogok. Viszont, ilyenkor halmozottan jól tud esni a masszázs a testnek, hiszen a pocak növekedésével a csontokra, izmokra ható terhek is fokozódnak. Fontos azonban, hogy betartsuk az előírásokat a masszázst illetően, ezzel is óvva a Babát és Önmagunkat is.

Első és legfontosabb, hogy masszázst kizárólag a terhesség 13. hetétől kaphat a kismama a szülésig bármikor kivéve, ha veszélyeztetett terhesség áll fent. Ebben az esetben tilos minden olyan tevékenység, ami hatással van a keringésre, ártahat a babának és vetéléshez vezethet.

Vagyis, ha most tudtad meg az örömhírt, hogy anyuka leszel, akkor ne foglalj időpontot csak a 12.hetet követően. Veszélyeztetett terhesség esetén pedig kerüld az ilyen kikapcsolódási lehetőségeket.

Fontos az is, hogy a masszázs során kerüljük a reflex zónák, a lumbális, deréktáji szakasz és a combok masszírozását, vagyis azokat a részeket, amik direkt hatnak a vér- és nyirokkeringés által a magzatra.

Mindezeket figyelembe véve egy jól eső, frissítő élményben lehet részünk a kismamamasszázs által.

A kismama masszázs nálam masszázspadon, oldalsó pozícióban történik, ezzel garantálva a baba és mama kényelmét is egyaránt.

 

ARC ÉS FEJMASSZÁZSOK

ARC(SZ)ÉPÍTő MASSZÁZS+15 PERC AJÁNDÉK ULTRAHANG – 10.990Ft

Ezt az egyre szélesebb körben elterjedt arcfeszesítő technikát Bathó Kinga természetgyógyász dolgozta ki a japán és távol-keleti masszázstechnikák, a nyirokmasszázs és a reflexológia tudástárát ötvözve, tőle sikerült elsajátítanom és továbbadni vendégeimnek. Ezzel az intenzív anti-aging arcmasszázzsal a kötöszöveti rétegek kollagéntermelését fokozom. A megfelelő kollagénmennyiség a kulcs a ráncok kialalkulásának megelőzéséhez. A programot ultrahanggal egészítem ki, melynek segítségével még intenzívebben töltöm fel és feszesítem az arcbőrt. Ehhez a programhoz prémium minőségű, bio termékeket használok. 

Rendszeres Arc(sz)építő masszázs hatására:

  • az arc feszessé, rugalmassá válik
  • megerősödnek az arc izmai
  • a szemöldököt tartó izomzat megerősödik, kinyílik a tekintet
  • az apró ráncok kisimulnak
  • csökken a zavaró toka
  • serkenti a bőr méregtelenítését, anyagcseréjét
  • segít enyhíteni a fejfájást
  • serkenti a fejbőr keringését, ez jótékony hatással van a hajhagymákra
  • erőteljes stresszoldó, relaxáló hatású.

Ha leégett az arcod, esetleg valamilyen hámsérülés van az arcodon, akkor ezt a programot ne válaszd addig, ameddig nem regenerálódik a bőröd.

ULTRAHANGOS ARCMASSZÁZS 60 perc – 7490Ft

Létezik olyan program, amivel még szebb és nyugodt is lehetsz egyszerre? Most már igen! A program első felében egy lazító nyak-váll masszázst kapsz tőlem, hogy ne csak a ráncok, de a stresszes területek is kisimuljanak. Majd ultrahang és arcmasszázs segítségével Q10-et és hiarulon savat juttatok a bőrödbe, hogy még simább és feszesebb legyen. Teljes kisimulás!

Fontos! Ha leégtél a napon vagy a szoliban, esetleg valamilyen hámsérülés van az arcodon, akkor ezt a programot ne válaszd addig, ameddig nem regenerálódik a bőröd.

HAWAII FEJMASSZÁZS 60 perc – 7490Ft

Ez a masszázstechnika távol áll a nálunk ismert fejmasszázsokétól. A hawaii filozófia nem azt tartja fontosnak, hogy a felszíni ráncokat kezeljük hanem, hogy az azok kialakulását sokszor okozó stersszt oljda az életünkben az érintés segítségével.

A program  a lélekmasszázshoz hasonló nagyon finom érintésekből épül fel, melyekkel az arcot, a hajat, a nyakat és a fejet kezelem. Három féle nyomóhatást alkalmazva pedig egyre mélyebben érintem a bőr rétegeit, ezzel fokozva az ellazulást és egy felejthetetlen békés állapotot létrehozva a testben, lélekben egyaránt. 

A program része egy kis arcmasszázs is, ezért ajánlott smink nélkül érkezni. 

FEJ ÉS TALPMASSZÁZS 60 perc – 7490Ft

Egyre többen kérnek ilyen masszázsvariációt tőlem, ezért felrakom programként is. Ezzel a kombinációval  stimulálom a talpon és a fejen lévő idegvegződéseket. A fejmasszázsnak köszönhetően pedig elcsendesítem az elmét. Ajánlom mindazoknak ezt a programot, akik esetleg nem kedvelik a teljes testmasszázst, de szeretnének egy kicsit kikapcsolni.

 

Cookie Consent with Real Cookie Banner