FONTOS! A foglalásod csak akkor érvényes, ha a visszajelző mailt, – a  “Foglalásod beérkezett” tárgyút – is megkaptad (pár perc alatt át kell, hogy érjen). Ha nem találod, akkor azonnal olvasd el ennek az oldalnak az alján lévő teendőket ⬇️

 Július 27. – augusztus 31. között minden 90 perces masszázs 7490Ft és 10% kedvezménnyel vásárolhatsz bérletet még a régi árszabással. 

Elérhető
Nem elérhető
Választott nap
Mai nap
Kis türelmet, az oldal töltődik.

MI A TEENDő HA NEM KAPTÁL VISSZAIGAZOLÁST A FOGLALÁSRÓL? 

1.eset:

Nézd meg a Harmónia Időpontfoglalóban, hogy áthúzta-e a rendszer az időpontot, amit be szerettél volna foglalni vagy még ott van és foglalható. Ha az utóbbi, akkor próbáld meg másik böngészőből  befoglalni újra az időpontot vagy frissíts egyet a jelenlegi böngésződön (töltsd be újra az időpontfoglaló oldalát) és úgy küldd el úgy a foglalásod. 
Ha így sem sikerül, akkor azonnal írj nekem e-mailt a profimasszazsbudapesten@gmail.com címre.
 
2.eset: 
Megnézted és kihúzta a rendszer a foglalt időpontodat, de nem kaptál róla visszaigazoló mailt. 
Ebben az esetben nézd meg az e-mail fiókod szűrt mappáit (spam, kuka, egyéb stb.) és ha megtaláltad a levelet, akkor tedd át a bejövők közé, hogy legközelebb már oda tegye a rendszer. 
Ha sehol nem találod akkor azonnal írj nekem e-mailt az előbb megadott e-mail címre.
 
Akkor van érvényes foglalásod ha megvan a visszaigazoló mail a pontos időpontonttal és a naptárban áthúzott az időpontod.