Fontos információk bejelentkezéshez, lemondáshoz

A Harmónia Lady egy igazi csajos hely, ami kifejezetten Nők részére nyújt testet-lelket feltöltő programokat, ezért kizárólag hölgy vendégeket fogad. Megértésed köszönöm! 

Ne foglalj időpontot ha ezek közül fenáll valamelyik: influenza szerű tünetek, veszélyeztetett terhesség, gyulladás, láz, fertőző betegség, bőrbetegség, súlyos szív-és érrendszeri megbetegedés, daganatos elváltozás, friss sérülések, műtétek, instabil pszichés állapot, csontritkulás előrehaladott fázisa, epilepszia. 

A menstruáció első 2 napjában erősebb masszázs nem ajánlott. Ha jól viseled a menszeszt, akkor foglalj nyugodtan időpontot, ha viszont megterhelő számodra (migrén, görcsök), akkor ne foglalj arra a hétre.

Masszázs a várandósság 13. hetétől a 28. hetéig és a terhességet követően a 8.héttől alkalmazható. A várandósság ideje alatt hanyatt, oldalt és ülő pozícióban tudlak csak masszírozni gyengébb, simítóbb fogáskat alkalmazva, enyhe nyújtásokkal kiegészítve.

IDőPONT FOGLALÁS MENETE:

Időpontot kizárólag online, a Harmónia Időpontfoglalóval tudsz foglalni, melyet a weboldalon több helyen is megtalálsz. 

Érdemes gmail fiókból elküldened a foglalást, mivel a freemail, yahoo stb. levelezőrendszerek szűrője nem annyira átlátható, kiszámítható. Van, hogy reklámnak tekinti a visszaigazoló mailt és elrejti a rendszer. A gmail ebből a szempontból sokkal megbízhatóbb. Ajánlom ezt azért is, mert van, hogy fontos, hivatalos e-maileket szortíroz így a rendszer. Ha nincs gmail fiókod, akkor regisztrálj egyet, pár perc az egész! Ezen a linken megteheted:
https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=hu

Időpontfoglaló használata:

I.,Töltsd ki az adatokat, majd kérd az időpontot a “Foglalás véglegesítése” gombra kattintva

II., Nemsokára egy “Foglalásod megerősítve” tárgyú válaszlevelet kell kapnod. Az ebben található foglalási számodat hozd magaddal a masszázsra!

Ha ezt a mailt nem találod, akkor nézd meg először a szűrtek, kuka vagy egyéb mappákban az e-mail fiókodban. Majd ha valamelyikben megtaláltad, akkor tedd át a bejövő üzeneteid közé, hogy legközelebb már odategye a rendszer. Ha sehol nem találod, akkor AZONNAL írj e-mailt a profimasszazsbudapesten@gmail.com címre vagy írj a Harmónia Lady Facebook oldalán keresztül. (Facebookon előbb látom az üzeneteket.)

III., Az időpontodra eső hét hétfőjén még egy EMLÉKEZTETő MAILT fogok Neked küldeni.

Fontos! Időpontodfogalásod akkor érvényes, ha a megerősítő e-mailben lévő foglalási számod is megvan. EZT AZ AZONOSÍTÓT HOZD MAGADDAL A MASSZÁZSRA!

Ha nem kaptad meg ezt az e-mailt, és az én rendszeremben sincs nyoma a foglalásodnak, akkor NINCS érvényes foglalásod.

A pontos címet (csengő, emelet, ajtó) a MEGERŐSÍTő e-mailben kapod meg. Az utca, házszám megtalálható az oldalon a Kapcsolat menüpontnál. 

A lefoglalt időpont előtt maximum 15 perccel korábban tudlak beengedni, mert általában dolgozom. 

Páran aggódtok amiatt, ha lemerül a telefonotok és nem működne a kapucsengő, akkor mi lesz? 
Megnyugtatásul: minden olyan vendégnél, aki nem érkezik meg a megbeszélt időpontra ki szoktam nézni, nem-e áll-e véletlenül a kapuban. Szóval, nyugalom! Olyan még nem fordult elő, hogy valaki ne tudott volna bejutni hozzám! 🙂

 Kuponbeváltás:

Fontos, hogy nézd meg a kuponodon a beválthatóság dátumát és azt, hogy kell-e még valamit fizetned a helyszínen.
Az időpontfoglalásnál meg kell adnod a kuponod számát is.
Ha lejárt kuponod van, akkor írj e-mailt, annak a kuponos oldalnak, ahol vásároltad azt és segítenek Neked! 

Ha nem jelensz meg a lefogalat időponton és nem is jelzed, hogy nem jössz, akkor legközelebb nem áll módomban fogadni Téged. Kuponos vendégekre is vonatkozik!

Késés:

A késés ideje is beleszámít a program időtartamába, ezért kérlek, hogy pontosan érkezz!

Időpont lemondása, módosítása (kuponos, bérletes vendégekre is vonatkozik!) Időpont lemondást, módosítást kizárólag e-mailben tudok elfogadni. Megértésed köszönöm!

  1. 24 órán túli időpont lemondása díjmentes.
  2. 24 órán belüli lemondás ELSŐ ALKALOMMAL szintén díjmentes.
  3. 24 órán belüli lemondás esetén, a 2. ALKALOMTÓL kezdődően minden lemondásnál a kiválasztott kezelés árának 40%-át kell megtérítened, melyet banki utalással tudsz teljesíteni.
    Bankszámlaszám: 11713201-21453764-00000000 Rozgonyi Tímea e.v.  OTP Bank 
  4. Ha a kiválasztott időpont mégsem megfelelő számodra, akkor azt egy alkalommal módosíthatod. További módosításra nincs lehetőség. 
  5. Időpont törlése, módosítása a profimasszazsbudapesten@gmail.come-mail címen vagy a Lady Harmonia Facebook oldalán Messenger üzenet formájában lehetséges reggel 8 és este 8 óra között.
  6. Ha nem jelensz meg a lefoglalat időponton és nem is jelzed, hogy nem jössz vagy, hogy miért nem jöttél, akkor legközelebb nem áll módomban fogadni Téged. (Kuponos és Harmónia Lady Ajándékkártyás vendégekre is vonatkozik.)