Fontos információk bejelentkezéshez, lemondáshoz

A Harmónia Lady egy igazi csajos hely, ami kifejezetten Nők részére nyújt testet-lelket feltöltő programokat, ezért kizárólag hölgy vendégeket fogad. Megértésed köszönöm! 

Ne foglalj időpontot ha ezek közül fenáll valamelyik: influenza szerű tünetek, veszélyeztetett terhesség, gyulladás, láz, fertőző betegség, bőrbetegség, súlyos szív-és érrendszeri megbetegedés, daganatos elváltozás, friss sérülések, műtétek, instabil pszichés állapot, csontritkulás előrehaladott fázisa, epilepszia. 

A menstruáció első 2 napjában erősebb masszázs nem ajánlott. Ha jól viseled a menszeszt, akkor foglalj nyugodtan időpontot, ha viszont megterhelő számodra (migrén, görcsök), akkor ne foglalj arra a hétre.

Masszázs a várandósság 13. hetétől a 28. hetéig és a terhességet követően a 8.héttől alkalmazható. A várandósság ideje alatt hanyatt, oldalt és ülő pozícióban tudlak csak masszírozni gyengébb, simítóbb fogáskat alkalmazva, enyhe nyújtásokkal kiegészítve.

 

IDőPONT FOGLALÁS MENETE:

Időpontot kizárólag online, a Harmónia Időpontfoglalóval tudsz foglalni. Ha bármilyen kérdésed van, arra mailben vagy Messengeren keresztül szívesen válaszolok.

Érdemes gmail fiókból elküldened a foglalást, mivel a freemail, yahoo stb. levelezőrendszerek szűrője nem annyira átlátható, kiszámítható. Van, hogy reklámnak tekinti a visszaigazoló mailt és elrejti a rendszer. A gmail ebből a szempontból sokkal megbízhatóbb. Ajánlom ezt azért is, mert van, hogy fontos, hivatalos e-maileket szortíroz így a rendszer. Ha nincs gmail fiókod, akkor regisztrálj egyet, pár perc az egész! Ezen a linken megteheted:
https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=hu

Időpontfoglaló használata:

I.,Töltsd ki az adatokat, majd küldd el foglalásod az “IDE KATTINTVA KÜLDHETED EL FOGLALÁSOD” gombra kattintva

II., Nemsokára egy “Foglalásod beérkezett” tárgyú válaszlevelet kell kapnod. Az ebben található foglalási számodat hozd magaddal a masszázsra!

Ha ezt a mailt nem találod, akkor nézd meg először a szűrtek, kuka vagy egyéb mappákban az e-mail fiókodban. Majd ha valamelyikben megtaláltad, akkor tedd át a bejövő üzeneteid közé, hogy legközelebb már odategye a rendszer. Ha sehol nem találod, akkor AZONNAL írj e-mailt a profimasszazsbudapesten@gmail.com címre vagy írj a Harmónia Lady Facebook oldalán keresztül. (Facebookon előbb látom az üzeneteket.)

III., Ha új vendég vagy, akkor hitelesítsd telefonszámodat, különben nem érvényes a foglalásod, hiába küldted el online.

IV., Az időpontodra eső hét hétfőjén még egy EMLÉKEZTETő MAILT fogok Neked küldeni fontosabb információkkal.

Fontos! Időpontodfogalásod akkor érvényes, ha a megerősítő e-mailben lévő foglalási számod is megvan. EZT AZ AZONOSÍTÓT HOZD MAGADDAL A MASSZÁZSRA! 

Ha nem kaptad meg ezt az e-mailt, és az én rendszeremben sincs nyoma a foglalásodnak, akkor NINCS érvényes foglalásod.

Az utca, házszám megtalálható az oldalon a Kapcsolat menüpontnál.

A lefoglalt időpont előtt maximum 15 perccel korábban tudlak beengedni, mert általában dolgozom. 

Páran aggódtok amiatt, ha lemerül a telefonotok és nem működne a kapucsengő, akkor mi lesz? 
Megnyugtatásul: minden olyan vendégnél, aki nem érkezik meg a megbeszélt időpontra ki szoktam nézni, nem-e áll-e véletlenül a kapuban. Szóval, nyugalom! Olyan még nem fordult elő, hogy valaki ne tudott volna bejutni hozzám! 🙂

KUPONBEVÁLTÁS:

Fontos, hogy nézd meg a kuponodon a beválthatóság dátumát és azt, hogy kell-e még valamit fizetned a helyszínen.
Az időpontfoglalásnál meg kell adnod a kuponod számát is.
Ha lejárt kuponod van, akkor írj e-mailt, annak a kuponos oldalnak, ahol vásároltad azt és segítenek Neked! 

KÉSÉS:

A késés ideje is beleszámít a program időtartamába, ezért kérlek, hogy pontosan érkezz!

IDőPONT LEMONDÁSA, MÓDOSÍTÁSA
Időpont lemondást, módosítást kizárólag e-mailben tudok elfogadni. Megértésed köszönöm! Az alább leírtak kuponos, bérletes, ajándékkártyás vendégekre is vonatkoznak:

  1. 24 órán túli időpont lemondása díjmentes.
  2. 24 órán belüli lemondás ELSŐ ALKALOMMAL szintén díjmentes.
  3. 24 órán belüli lemondás esetén, a 2. ALKALOMTÓL kezdődően minden lemondásnál a kiválasztott kezelés árának 40%-át kell megtérítened, melyet banki utalással tudsz teljesíteni.
    Bankszámlaszám: 11713201-21453764-00000000 Rozgonyi Tímea e.v.  OTP Bank 
    Ha 6 alkalommal már 24 órán belül mondtad le a foglalásod, akkor a 7.időpontfoglalásodat már nem áll módomban elfogadni és törlésre kerül. 
  4. Ha a kiválasztott időpont mégsem megfelelő számodra, akkor azt egy alkalommal módosíthatod. További módosításra nincs lehetőség. 
  5. Időpont törlése, módosítása a profimasszazsbudapesten@gmail.com e-mail címen vagy a Lady Harmonia Facebook oldalán Messenger üzenet formájában lehetséges reggel 8 és este 8 óra között.
  6. Ha nem jelensz meg a lefoglalat időponton és nem is jelzed, hogy nem jössz vagy, hogy miért nem jöttél, akkor legközelebb nem áll módomban fogadni Téged. (Kuponos és Harmónia Lady Ajándékkártyás vendégekre is vonatkozik.)