Fontos információk bejelentkezéshez, lemondáshoz

A Harmónia Lady egy igazi csajos hely, ami kifejezetten Nők részére nyújt testet-lelket feltöltő programokat, ezért kizárólag hölgy vendégeket fogad. Megértésed köszönöm! 

Ne foglalj időpontot ha ezek közül fenáll valamelyik: influenza szerű tünetek, veszélyeztetett terhesség, gyulladás, láz, fertőző betegség, bőrbetegség, súlyos szív-és érrendszeri megbetegedés, daganatos elváltozás, friss sérülések, műtétek, instabil pszichés állapot, csontritkulás előrehaladott fázisa, epilepszia. 

A menstruáció első 2 napjában erősebb masszázs nem ajánlott. Ha jól viseled a menszeszt, akkor foglalj nyugodtan időpontot, ha viszont megterhelő számodra (migrén, görcsök), akkor ne foglalj arra a hétre.

Masszázs a várandósság 13. hetétől a 28. hetéig és a terhességet követően a 8.héttől alkalmazható. A várandósság ideje alatt hanyatt, oldalt és ülő pozícióban tudlak csak masszírozni gyengébb, simítóbb fogáskat alkalmazva, enyhe nyújtásokkal kiegészítve.

IDőPONT FOGLALÁS MENETE:

Időpontot kizárólag online, a Harmónia Időpontfoglalóval tudsz foglalni. Ha bármilyen kérdésed van, arra e-mailen keresztül vagy Messengeren keresztül szívesen válaszolok. E-mail cím: profimasszazsbudapesten@gmail.com

Érdemes gmail fiókból elküldened a foglalást, mivel a freemail, yahoo stb. levelezőrendszerek szűrője nem annyira átlátható, kiszámítható. Van, hogy reklámnak tekinti a visszaigazoló mailt és elrejti a rendszer. A gmail ebből a szempontból sokkal megbízhatóbb. Ajánlom ezt azért is, mert van, hogy fontos, hivatalos e-maileket szortíroz így a rendszer. Ha nincs gmail fiókod, akkor regisztrálj egyet, pár perc az egész! Ezen a linken megteheted:

https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=hu

Időpontfoglaló használata:

I.,Töltsd ki az adatokat, majd küldd el foglalásod az “IDE KATTINTVA KÜLDHETED EL FOGLALÁSOD” gombra kattintva

II., 1 percen belül egy “Foglalásod beérkezett” tárgyú válaszlevelet kell kapnod

Fontos! Ha ez a levél nem érkezett meg hozzád, akkor nem érvényes a foglalásod. Ha ezt a mailt nem találod, akkor: nézd meg először a szűrtek, kuka vagy egyéb mappákban az e-mail fiókodban. Majd ha valamelyikben megtaláltad, akkor tedd át a bejövő üzeneteid közé, hogy legközelebb már odategye a rendszer. Ha sehol nem találod, akkor AZONNAL írj e-mailt a profimasszazsbudapesten@gmail.com címre vagy írj a Harmónia Lady Facebook oldalán keresztül. (Facebookon előbb látom az üzeneteket.)

III., Az időpontodra eső hét hétfőjén még egy EMLÉKEZTETő MAILT fogok Neked küldeni a fontosabb információkkal. Az utca, házszám megtalálható az oldalon a Kapcsolat menüpontnál.

A lefoglalt időpont előtt 10 perccel korábban érkezz, hogy időben elkezdhessük a masszázst. 

Páran aggódtok amiatt, ha lemerül a telefonotok és nem működne a kapucsengő, akkor mi lesz? 
Megnyugtatásul: minden olyan vendégnél, aki nem érkezik meg a megbeszélt időpontra ki szoktam nézni, nem-e áll-e véletlenül a kapuban. Szóval, nyugalom! Olyan még nem fordult elő, hogy valaki ne tudott volna bejutni hozzám! 🙂

UTALVÁNY (KUPON) BEVÁLTÁS:

Fontos, hogy nézd meg a utalványodon a beválthatóság dátumát, mert a lejárati időt követően már nem tudom elfogadni azt. 
Az időpontfoglalásnál meg kell adnod a kuponod számát. 

KÉSÉS:

A késés ideje is beleszámít a program időtartamába.

IDőPONT LEMONDÁSA, MÓDOSÍTÁSA
Időpont lemondást, módosítást kizárólag e-mailben tudok elfogadni. Megértésed köszönöm! 

 1. 24 órán túli időpont lemondása díjmentes.
 2. 24 órán belüli lemondás KÉT ALKALOMMAL szintén díjmentes.
 3. 24 órán belüli lemondásnál a 3. alkalomtól kezdődően a kiválasztott masszázs 100%-át kell rendezned  az alábbi számlaszámra, különben nem áll módomban fogadni Téged legközelebb:
  Bankszámlaszám: 11713201-21453764-00000000
  OTP Bank
  Név: Rozgonyi Tímea 

  A bérleteseknél a 3. 24 órán belüli lemondásnál 1 alkalom kerül levonásra. Az ajándékkártyával rendelkező vendégeknél az Ajándékkártya veszti érvényét. A kuponnal rendelkező vendégeknél pedig a kupon kerül levonásra a 3. 24 órán belüli lemondás esetén. 

 4. Ha a kiválasztott időpont mégsem megfelelő számodra, akkor azt egy alkalommal módosíthatod. További módosításra nincs lehetőség. 
 5. Időpont törlése, módosítása a profimasszazsbudapesten@gmail.com e-mail címen vagy a Lady Harmonia Facebook oldalán Messenger üzenet formájában lehetséges reggel 8 és este 8 óra között.
 6. Ha nem jelensz meg a lefoglalat időponton és nem is jelzed azt, akkor legközelebb nem áll módomban fogadni Téged. (Harmónia Lady Ajándékkártyás és kuponos vendégekre is vonatkozik.)