Fontos információk bejelentkezéshez, lemondáshoz

A Harmónia Lady egy igazi csajos hely, ami kifejezetten Nők részére nyújt testet-lelket feltöltő programokat, ezért kizárólag hölgy vendégeket fogad. Megértésed köszönöm! 

Ne foglalj időpontot ha ezek közül fenáll valamelyik: influenza szerű tünetek, menstruáció első két napja, veszélyeztetett terhesség, gyulladás, láz, fertőző betegség, bőrbetegség, súlyos szív-és érrendszeri megbetegedés, daganatos elváltozás, friss sérülések, műtétek, instabil pszichés állapot, csontritkulás előrehaladott fázisa, epilepszia. 

Masszázs a várandósság 12. hetétől a 28. hetéig és a terhességet követően a 8.héttől alkalmazható. A várandósság ideje alatt hanyatt, oldalt és ülő pozícióban tudlak csak masszírozni gyengébb, simítóbb fogáskat alkalmazva, enyhe nyújtásokkal kiegészítve.

IDőPONT FOGLALÁS MENETE:

Időpontot kizárólag online, a Harmónia Időpontfoglalóval tudsz foglalni, melyet a weboldalon több helyen is megtalálsz. 

Érdemes gmail fiókból elküldened a foglalást, mivel a freemail, yahoo stb. levelezőrendszerek szűrője nem annyira átlátható, kiszámítható. Van, hogy reklámnak tekinti a visszaigazoló mailt és elrejti a rendszer. A gmail ebből a szempontból sokkal megbízhatóbb. Ajánlom ezt azért is, mert van, hogy fontos, hivatalos e-maileket szortíroz így a rendszer. Ha nincs gmail fiókod, akkor regisztrálj egyet, pár perc az egész! Ezen a linken megteheted:
https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=hu

Időpontfoglaló használata:

I.,Töltsd ki az adatokat, majd kérd az időpontot.

II.,Összesen 3 mailt kell kapnod, miután elküldted a foglalást.

Kettő mailt azonnal: 

1.mail: FOGLALÁSOD ELFOGADÁSRA VÁR: Ez jelzi, hogy sikeresen elküldted és beérkezett a foglalásod. Ha ezt a mailt nem találod, akkor nézd meg először a szűrtek, kuka vagy egyéb mappákban az e-mail fiókodban. Majd ha valamelyikben megtaláltad, akkor tedd át a bejövő üzeneteid közé, hogy legközelebb már odategye a rendszer. Ha sehol nem találod, akkor AZONNAL írj e-mailt a profimasszazsbudapesten@gmail.com címre vagy írj a Harmónia Lady Facebook oldalán keresztül. (Facebookon előbb látom az üzeneteket.)

2.mail: ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT: Semmi teendőd vele. 

Majd később: 

3.mail: FOGLALÁSOD MEGERŐSÍTVE: Ez jelzi, hogy él az időpontod, várlak szeretettel! Ezt a mailt nyitvatartási időben maximum 3 órán belül meg kell, hogy kapd, vasárnap és hétfőn 12 óra maximum az átfutás. Az éjszaka küldött foglalások délelőtt lesznek visszaigazolva.

Fontos! Időpontodfogalásod akkor érvényes, ha a harmadik, a megerősítő e-mailt is megkaptad. A FOGLALÁSNÁL KAPOTT FOGLALÁSI AZONOSÍTÓDAT HOZD MAGADDAL A MASSZÁZSRA!

Ha a visszajelző e-mailek közül Nálad egy sincs meg, és az én rendszeremben sincs nyoma a foglalásodnak, akkor NINCS érvényes foglalásod.

A pontos címet (csengő, emelet, ajtó) a MEGERŐSÍTő e-mailben kapod meg. Az utca, házszám megtalálható az oldalon a Kapcsolat menüpontnál. 

Az időpontodra eső hét hétfőjén még egy EMLÉKEZTETő MAILT fogok Neked küldeni.

A lefoglalt időpont előtt maximum 15 perccel korábban tudlak beengedni, mert általában dolgozom. 

Páran aggódtok amiatt, ha lemerül a telefonotok és nem működne a kapucsengő, akkor mi lesz? Megnyugtatásul: Minden késős vendégnél ki szoktam nézni, nem-e áll valaki a kapuban. Szóval, nyugalom! Olyan még nem fordult elő, hogy valaki ne tudott volna bejutni hozzám! 🙂

 

 Kuponbeváltás: 

Fontos, hogy nézd meg a felhasználhatóság dátumát. Ha lejárt kuponod van, akkor írj e-mailt, és megnézem, hogy fel tudod-e még használni azt. A kupon csak arra a masszázsfajtára váltható be, amire az szól.

Ha nem jelensz meg a lefogalat időponton és nem is jelzed, hogy nem jössz, akkor legközelebb nem áll módomban fogadni Téged. (Kuponos vendégekre is vonatkozik!)

Késés:

A késés ideje is beleszámít a program időtartamába, ezért kérlek, hogy pontosan érkezz!

Időpont lemondása, módosítása (kuponos vendégekre is vonatkozik!)

  1. 24 órán túli időpont lemondása díjmentes.
  2. 24 órán belüli lemondás ELSŐ ALKALOMMAL szintén díjmentes.
  3. 24 órán belüli lemondás esetén, a 2. ALKALOMTÓL kezdődően minden lemondásnál a kiválasztott kezelés árának 40%-át kell megtérítened, melyet banki utalással tudsz teljesíteni.
    Bankszámlaszám: HU09 1091 8001 0000 0106 7693 0002   Rozgonyi Tímea  Unicredit Bank 
  4. Ha a kiválasztott időpont mégsem megfelelő számodra, akkor azt egy alkalommal módosíthatod. További módosításra nincs lehetőség. 
  5. Időpont törlése, módosítása a profimasszazsbudapesten@gmail.come-mail címen vagy a Lady Harmonia Facebook oldalán Messenger üzenet formájában lehetséges reggel 8 és este 8 óra között.
  6. Ha nem jelensz meg a lefoglalat időponton és nem is jelzed, hogy nem jössz, akkor legközelebb nem áll módomban fogadni. Kuponos vendégekre is vonatkozik!